Kategóriák
hírek

Lézer Marás Egy Modern Feldolgozási Technológia

A lézermarás egy modern feldolgozási technológia, amely lézersugarakkal távolítja el az anyagot az alapanyagból. A folyamat során különböző mintákat, formákat, feliratokat készíthetünk, akár szintkülönbségeket is kialakíthatunk, mert a lézermaró nyomon tudja követni a topológiát. Egyedülálló fejlesztésünknek köszönhetően 2D és 3D lézermarást is tudunk készíteni, illetve programunknak köszönhetően lehetőségünk nyílik összetett minták, formák marására is. A technológia számos előnnyel is rendelkezik a hagyományos marási technológiákkal szemben, különösen a precíziós, mikronprecíziós marás, a sebesség és a sokoldalúság.lézermarás

Előnyei

Nagy pontosság és precizitás
A programozásnak köszönhetően jól kezeli a vektorgrafikát, így azt
ideális összetett formák és alakzatok marására, és mikron méretű részletekre képes.
Sebesség
Kiváló sebességgel működik vékonyabb és vastagabb anyagokon egyaránt, csökkenti az marási időt, ezáltal növeli a termelékenységet.
Nincs szerszámkopás
A folyamat érintésmentes, így nincs szerszámkopás, ami csökkenti a karbantartási költségeket és az állásidőt.
Tiszta és sima marás
Marás közben nem keletkeznek sorják, ezáltal nem keletkezik hulladék. A folyamat során csak por keletkezik, amelyet szívással távolítanak el az marási területről, ezáltal környezetbarát megoldás. Az eredmény egy kiváló felületi minőség, amely minimális utómunkát igényel, vagy akár el is hagyható.

precision laser milling